Kétbalkezes betörő

Az ujjlenyomatát, a fotóit, az autóját, de még a nevét is a bűntett helyszínén hagyta egy kétbalkezes betörő, aki Los Angeles Arleta negyedében kísérelt meg kirabolni egy házat.

 

A 25 éves Miguel Luna november 13-án úgy hatolt be egy kiszemelt házba, hogy berúgta annak bejárati ajtaját. A tulajdonos felébredt a zajra, mire a megszeppent betörő könyörögni kezdett, hogy ne tegyen ellene feljelentést. A ház biztonsági kamerájának felvételén látható, ahogy Luna leborult a ház ura előtt. A betörő ezután az autójához futott, amely azonban nem indult be. Luna ekkor visszatért a házba és tovább rimánkodott, hogy ne szóljanak a rendőrségnek.

A ház ura ekkor úgy megütötte egy kerti kapával, hogy elvesztette az eszméletét – közölte hétfőn rendőrségi forrásokra hivatkozva az NBC televízió.

Amikor magához tért, Luna kereket oldott, de a helyszínen hagyott gépkocsijában megtalálták az iPadjét, amely róla készült felvételeket tartalmazott. Az autóban maradt egy közlekedési bírságról kiállított elismervény is, amelyen rajta szerepelt a neve.

A Los Angeles-i rendőrség szóvivője szerint Miguel Luna valószínűleg rekordot döntött a hátrahagyott bűnjelek sokféleségének tekintetében.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.