Neo FM – Péntek éjfélig szól a rádió

Péntek éjfélig szól a Neo FM rádió – olvasta be az erről szóló közleményt a rádió tulajdonosa a csatorna adásában, pénteken, a reggeli órákban.

 

Az utolsó pillanatig bízva abban, hogy a józan ész kerekedik felül, tettük a dolgunkat annak érdekében, hogy a rádió minél tovább működhessen – fogalmazott a rádió reggeli adásában Medveczky Mihály.

Hozzátette: „a halálraítéltet még az előtt kivégzik, hogy a halálos ítélet megszületne”. A tulajdonos szerint a médiahatóság ezzel ahelyett, hogy kicsit kevesebbel beérné, „inkább a nullát választja”.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa június 20-án mondta fel a csatornát működtető FM 1 Zrt. műsorszolgáltatási szerződését, miután a csatorna többször, súlyosan megszegte azt.

A rádió azóta csaknem 1 milliárd forintnyi díjhátralékot halmozott fel. A rádió működtetője a döntést bíróságon támadta meg, a Fővárosi Ítélőtábla pedig az eljárás idejére felfüggesztette a médiatanács döntésének végrehajtását. A bíróság azonban a héten arról hozott végzést, hogy a médiatanácsi határozatba foglalt következmény érvényesítése nem hanyagolható el.

(Füredi Szilvia – Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.