Átalakul a budaörsi METRO áruház

Megújul a METRO budaörsi áruháza, hogy a beszerzési folyamat még gyorsabb, logikusabb és egyben kellemesebb legyen a vásárlók számára. 

 

A megújulás szellemében létrejön az ún. „Pasta világ”, ahol nem csupán a tészták lesznek megtalálhatóak, hanem az elkészítéséhez szükséges segédanyagok is egy helyen érhetőek el.

Az új „Reggeliző világban” gabonapelyhek, lekvárok, teák, mogyorókrémek jelennek meg egymás mellett.

Valamennyi újítás közül kiemelkedik a „Szépségvilág” és a „Párlatok világa”. Mind a kettő témakör a METRO -nál korábban nem látott megjelenéssel és az eddiginél szélesebb termékkínálattal vár mindenkit. A „Szépségvilág” a szépségápolást tágabb értelembe helyezve a hajszárítóktól a hajvasaló készülékeken át a borotvákig és elektromos fogkefékig kínál termékeket. Ez mellett ezen az osztályon találhatóak meg a tusfürdők, szappanok, samponok, illetve egyéb test- és szépségápolási termékek is.

A „Párlatok világa” meghatározó részét alakítja a METRO most kialakított több mint 1200 m2-es italrészlegének. Itt elkülönítve, különleges megjelenésben helyet több mint 130 m2-en a pálinkák, konyakok, vodkák, rumok, likőrök, koktélok és ezek elengedhetetlen kellékei. Továbbá egy egyedi és különleges szivar humidor is része az új kínálatnak. A minden eddiginél szélesebb termékkínálat mellett pedig a faberakásokkal díszített egyedi megjelenés is különlegessé teszi az új áruházrészt.

 

(Füredi Szilvia – Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.