Heti sportszemle – Budaörs aktuális sporthírei

. Hazai pontvesztés!- Budaörs- RAFC 0-0

. Második hely a hétvégéi minitornán

. Fájó vereség!

. A Haladás a következő ellenfél

. Kilencedik hely az Európa Kupán

. Asztalitenisz eredmények

 

Hazai pontvesztés!- Budaörs- RAFC 0-0

 

Az elmúlt hétvégén Budaörs felnőtt focicsapata ezúttal a RAFC csapatával szemben vette fel a versenyt. A végeredmény azonban döntetlen lett, így csapatunk újabb pontokat veszített.

A tabella alsó régióiban lévő RAFC ellen ezúttal sajnos nem sikerült a gólszerzés, ennek köszönhetően pedig újabb pontokat veszítettünk. Mindkét félidőben számolatlan gólhelyzetet alakítottunk, ennek ellenére még sem sikerült a bravúr.

A következő mérkőzésen a fiúk a Diósdi TC csapatával szemben veszik majd fel a versenyt!

 

 

Második hely a hévégi minitornán

 

Utánpótlás leány csapatunk is részt vett a hétvégi Csepelen megrendezésre kerülő minitornán. A csapat a második helyen végzett!

„Két győzelemmel a második helyen zárták a lányok az első fordulót Csepelen, ahol szivacskézilabda tornát rendeztek, 2003-as születésű lányoknak és fiúknak. Nyertünk a Csepel és az ASI. DSE. ellen, illetve a Postás csapatától kikaptunk. A résztvevő csapatok mindegyike rendez egy fordulót, így a negyedik forduló után alakul ki a végső sorrend. Mi az év végén a két ünnep között látjuk vendégül a csapatokat. Ezek a minitornák jó alkalmat adnak a gyerekeknek, hogy versenyhelyzetben is fejlődhessenek”- nyilatkozta Liskáné Balog Zsuzsa utánpótlás edző.

 

 

Fájó vereség

 

Utánpótlás fiú csapatunk a hétvégén a Honvéddal játszott.

A mérkőzésről Datzuk Péter vezetőedző a következőket nyilatkozta:

Újabb meccsen vagyunk túl és ismét tanultunk valamit: sosem szabad feladni! A korai kelés és a kalandos csepeli utazás ellenére nem kezdtünk megilletődötten a Honvéd ellen! Előbb Poszlovszki Attila lőtte ki a felső sarkot, majd Szabó Gergő nagy átlövés góljainak tapsolhattak szurkolóink.  Természetesen a többiek is megtettek mindent csapatunkért, de ezúttal a Honvédos fiúk csak ennyit engedtek nekünk. A védekezésünk még kialakulóban van, de már saját bőrükön kezdik érezni a srácok milyen is kapni egy faultot. Közben tanuljuk, hogy kell szabályosan adni is, reméljük következő meccseinken meg is fogjuk tudni mutatni”.

A meccset követően azonban a fiúk kicsit elkeseredtek, ami nem is csoda, hiszen a végeredmény 47-8 lett az ellenfél javára. Azonban Datzuk Péter vezetőedző azt is elmondta, hogy nem kell csüggedni, hiszen csapata hatalmas fejlődésen ment át az elmúlt hónapokban. Hamarosan pedig részt vesznek a Pest-megyei Erima Kupán is, ahol reményeik szerint minden bizonnyal több sikert érnek majd el.

 

 

A Haladás a következő ellenfél

 

2012. november 3-án, szombaton felnőtt és junior csapatunk ismételten idegenben, Szombathelyen lép pályára a Haladás VSE vendégeként. A felnőtt mérkőzés délután 18 órakor, míg a junior találkozó délután 16 órakor kerül megrendezésre.

A hétvégén kerül megrendezésre a 2012/13-as bajnoki kiírás 7. fordulója. Jelenleg felnőtt csapatunk a képzeletbeli dobogó harmadik helyét foglalja el, míg junior gárdánk a 11. helyről várja a szombati mérkőzést.

Ellenfelünk felnőtt csapata a tabella utolsó előtti, azaz 13. helyén áll (1 győzelem, 0 döntetlen, 5 vereség), míg a juniorok a 7. helyen tanyáznak (3 győzelem, 0 döntetlen, 3 vereség).

Jelentősen összekuszálódott a bajnoki tabella, hiszen megkezdődtek a körbeverések, illetve az előző fordulókban több meglepetés győzelem is született. Már csak egyetlen veretlen gárda van a bajnokságban, a Mohácsi TE, két ponttal lemaradva követi a Mohácsot a Szekszárdi FGKC, a Budaörs-Érdi VSE II és a Pilisvörösvári KSK.

A mérkőzések helyszíne: 9700 Szombathely, Rohonci utca 3.

Hajrá Budaörs!

 

 

Kilencedik hely az Európa Kupán

 

A svédországi Boras városában rendezték meg a judo Európa Kupa küzdelmeit. A három napos verseny végén egyetlen budaörsi indulónk, Burján László a 66 kg-os súlycsoportban a kilencedik helyet szerezte meg!

 

 

Asztalitenisz eredmények

 

2012. október 28-án, vasárnap hazai pályán szerepelt férfi csapatunk az Extra Liga küzdelmeiben.

Két nagyon erős, a bajnokságot meghatározó csapat küzdelmét láthattuk, hiszen a jelenlegi második és harmadik helyezett csapott össze. Ezzel a döntetlennel megmaradt a Budaörs két pontos hátránya a Szécsénnyel szemben.

Szintén e napon idegenben, Dunaújvárosban lépett asztalhoz NBII-es csapatunk.

Dunaújvárosi ASE I.- Budaörsi 2i SC II. 6:12

 

A Tokod vendégeként NBIII-as csapatunk sajnos vereséget szenvedett.

ATC Tokod I.-Budaörsi 2i SC III. 14:4

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.