Budaörs-Pénzügyőr 1-0 (0-0)

Budaörs Felnőtt focicsapata sikeresen legyőzte az eddig veretlen Pénzügyőr csapatát. Ezzel a győzelemmel pedig sikerült a tabella első helyét elfoglalnunk. 

 

Az első percekben úgy tűnt, hogy az előző találkozóhoz hasonlóan nehezen indul a játék.

Később a kezdeti nehézségeken átlendülve, sikerült megnyerni a meccset. Ezúttal eddig a tabella első helyén álló Pénzügyőr felett arattunk értékes győzelmet.

Helyzetünket nehezítette, hogy az előre kigondolt taktika Lászka Balázs váratlan kiállításával megdőlt. Szerencsére azonban a labdabirtoklás és a helyzetek száma is felénk billentette a mérleget.

Németh Viktor kapusunk kitűnően védett, majd Tüske Roland 88. percben lőtt győztes gólja végleg eldöntötte a mérkőzést Budaörs javára. Ezenfelül dicséret illeti az együttes minden tagját, hiszen hősiesen küzdöttek az utolsó percekig. Játékosaink ezzel bebizonyították, hogy küzdelemből valamennyien jelest érdemelnek!

A sikeres játszmának köszönhetően Budaörs felnőtt futballcsapata a tabella élére ugrott a Pénzügyőrrel szemben, akik ezzel a második helyre estek vissza. A következőkben már a tabella középső és első felét elfoglaló csapatok ellen kell bizonyítanunk.

A soron következő ellenfél a III. Ker. TVE lesz, akik jelenleg a 11. helyen állnak.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.