Szombaton játékos alkotásé a főszerep

Folytatódik a játszókuckó-sorozat a Heimatmuseumban. Továbbra is minden hónap második szombatján a játékos alkotásé és a felhőtlen szórakozásé a főszerep.

 

A Heimatmuseumban továbbra is várják az alkotókedvű gyerekeket és szüleiket. A 2012. október 13-án rendezett játszókuckó az őszi harmat, hideg eső címet kapta. A délelőtt folyamán a kicsiknek most is lesz lehetőségük barkácsolásra, csuhévirágot és nemez ékszereket készíthetnek. A bátrabbak almahalászatban és hordón lovaglásban is ki próbálhatják magukat. Annak érdekében pedig, hogy senki ne távozzon üres hassal, a szervezők főtt kukoricával kedveskednek minden vendégüknek.

 

A játszóházzal egy időben a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a bolhapiac, melyen főleg a felnőttek bukkanhatnak sok érdekességre, miközben a kicsik játszanak.

 

A délután folyamán a nagyobbakat várják sok színes programmal, ugyanis második alkalommal rendezik meg, az Oktoberfestet.  A programok 14:00-tól-18:00-ig tartanak. A zenét Friderich Kapelle biztosítja. Énekkel és játékkal pedig a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulói készülnek. A zene és a tánc mellé kézműves sört, bajor virslit és perecet szolgálnak fel.

 

A szervezők mindenkit szeretettel várnak, a belépés ingyenes!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.