Kutyás piknik lesz vasárnap a budapesti Szabadság téren

Kutyaiskola-bemutató, koncert és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket vasárnap a budapesti Szabadság téren.

 

A városi kulturált kutyatartást népszerűsítő Eb Ovo Egyesület már harmadik éve szervezi meg az eseményt, amelyen többek között kutyás kirakodóvásár, ingyenes chipes regisztráció, kutyaiskola-bemutató, koncertek és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. A rendezvényt egy “száztagú kutyazenekarral” nyitják meg, amelybe várják a kutyások jelentkezését, de fellép a Tükezoo és az Indygo zenekar is – közölték a szervezők az MTI-vel.

A gyerekek a kézműves foglalkozáson egyedi nyakörvet és törzskönyvet készíthetnek, a programokat lufihajtogatás, arcfestés és interaktív játékok színesítik.

A Népszigeti Kutyasuli bemutatja, hogyan viselkednek a jól nevelt kutyák, a Futrinka Egyesület a kutyamentésről tájékoztatja az érdeklődőket, akik a Vigyél Haza Alapítvány standjánál ingyenes chipregisztráción vehetnek részt.

A közlemény szerint a felelősségteljes kutyatartók száma napról napra nő a fővárosban és egyre több kerületben fognak össze a gazdák, hogy saját közösségüket képviselve szebbé és élhetőbbé tegyék környezetüket.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.