Mascarpone-hab gyümölccsel

Élményfőzés Mák Évával műsor 2012.02.18-i receptje:

Mascarpone-hab gyümölccsel 

Hozzávalók:

25 dkg mascarpone krémsajt, 2 dl kemény habbá vert tejszín, 10 dkg méz, reszelt citromhéj, és bármilyen pirosgyümölcs (málna, eper, ribizli, szeder…)

Elkészítés:

A mascarponéhoz adjuk hozzá a mézet, a reszelt citromhéjat, és kevergessük simára. Forgassuk bele a 2 dl tejszín felvert habját, az egészet alaposan keverjük össze, de vigyázzunk, hogy a tejszínhab ne törjön, osszuk szét poharakba, és a tetejére jó bőven tegyünk valamilyen pirosgyümölcsöt.

Főzzön velem minden nap a Budaörs Rádióban.

Mák Éva

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.