“Harry Potter” pártot váltott

Pártot váltott “Harry Potter“, aki liberálisból baloldali szavazóvá vált.

 

Ezt maga Daniel Radcliffe, a világ leghíresebb varázslótanoncát alakító brit színész tárta fel az egyik legnagyobb brit meleg életmódmagazinnak, az Attitude-nak adott interjúban.

Egy másik interjúban, amelyet a Heat című brit celebfolyóirat közöl legközelebbi számában, a 22 éves Radcliffe beismerte azt is, hogy a késői Harry Potter-filmek egyes epizódjainak forgatásaira néha az előző esti ivászatok hatása alatt – vagyis részegen – állított be.

A színész még a 2010-es brit parlamenti választások előtt azt mondta az Attitude-nak, hogy a Liberális Demokratákat, a harmadik legnagyobb brit politikai erőt fogja támogatni.

Harry Potter alakítója abban az interjúban még meglehetősen lesújtó véleményt fogalmazott meg a brit baloldal vezető erejéről, a Munkáspártról, amely akkoriban még kormányon volt.

A 2010. májusi választásokon a Liberális Demokraták a Konzervatív Párt kisebbik koalíciós partnereként kormányra kerültek.

Kormányzati tevékenységük a jelek szerint azonban nem váltotta be Radcliffe reményeit, a színész ugyanis a melegmagazinnak adott – a The Sun című vezető brit bulvárlap által hétfőn előzetesen ismertetett – újabb interjúban kijelentette: most már a Munkáspártot támogatja, mivel véleménye szerint a Liberális Demokraták vezetőjét, Nick Clegg miniszterelnök-helyettest “a toryk totálisan kihasználják”, és Clegg “túlságosan sok engedményt tett”.

Ezzel szemben Ed Miliband, a Munkáspárt jelenlegi vezetője és miniszterelnök-jelöltje “azt vallja, amiben én is hiszek … őszintén baloldali, és úgy is fog viselkedni, ha bejut” – mármint a Downing Street-i kormányfői rezidenciára.

A Heat celebmagazinnak a 22 éves Radcliffe prózaibb önvallomást tett, feltárva, hogy néha bizony részegen jelent meg a Harry Potter-filmeposz utolsó részeinek forgatásain. Mint az alkoholtól magát immár teljesen távoltartó színész elmondta, a hírnévvel járó terhek elviseléséhez volt szüksége az esti italozásokra. “Kemény volt, sokat ittam … sok olyan jelenetet tudok mutatni, ahol egyszerűen nem is voltam magamnál” – vallja meg az interjúban a világsztár.

Enhanced by Zemanta

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.