Hurghadai baleset – Megérkezett Budapestre a sérültek első csoportja

Leszállt a vasárnapi hurghadai buszbaleset sérültjeit szállító első repülőgép Budapesten kedden kora délután – erősítette meg az MTI értesülését Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője. A sérülteket három mentőautóval szállították kórházba.

A repülőgép nem sokkal délután fél kettő előtt érkezett meg a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es termináljához.

Az MTI repülőtéren lévő tudósítója három mentőautót és egy tűzoltóautót látott, a sérülteket az MTI információi szerint a Péterfy Sándor utcai Kórházba szállították.

 

[pullquote]

A BUDAÖRSI INFÓ és a BUDAÖRSI INFÓ ONLINE támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára.

Olvasóink a 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül.

Kérjük, hívják a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat!

[/pullquote]

 

Az MTI Egyiptomban tartózkodó különtudósítója reggel azt jelentette, hogy az egyiptomi Hurghada város Nile (Nílus) nevű kórházában ápolt – most Budapestre érkezett – nyolc sérült mellett még hatan utazhatnak haza kedden Magyarországra. Az MTI értesülése szerint ők azok, akiket a Hurghadához közeli üdülőtelep, El Gouna kórházában ápolnak. Rajtuk kívül a Nile kórházban még tizenegy, Kairóban pedig négy sérültet ápolnak.

A vasárnapi balesetben 11-en vesztették életüket, 29-en sérültek meg.

A keddi nap történéseiről Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője délután sajtótájékoztatón számol majd be.

Comments Closed