Férfi kézilabda BL, nyolcaddöntő: veszprémi vereség Barcelonában

Hétgólos hátrányba került az MKB Veszprém a Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén, vasárnap.

Az első félidő elején a hazaiak, aztán a vendégek vezettek egy-két góllal, ám a szünet előtt újból a katalán gárdánál volt a minimális előny. A második játékrészben egyértelmű fölényben játszott a Barcelona, és – noha a veszprémi Peric remekül védett – végül jó hajrával 28-21-re győzött. A visszavágót jövő szombaton rendezik a Veszprém Arénában. A jegyek már hetekkel korábban elkeltek.

Eredmény: Barcelona – MKB Veszprém 28-21 (14-13). Gól: Tomas 7, Garcia 5, Romero 4, Nagy 3, Igropulo 2, Nöddesbo, Sarmiento, Rocas, Ugalde, Entrerrios, Sorhaindo, Rutenka 1-1, illetve Sulic 5, Császár, Iváncsik G. 4-4, Perez, Vujin 3-3, Terzic 2. A két gárda ezt megelőzően ötször került egymással szembe a BL-ben, és csak egyszer bizonyult összesítésben jobbnak a Veszprém.

A másik magyar érdekelt, a Pick Szeged szombaton saját közönsége előtt kapott ki 27-26-ra a Flensburg-Handewitt csapatától, így már egyértelműen a német gárda az esélyes a továbbjutásra.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.