Budaörs – Kötelező a haszonállat-tartás bejelentése!

Budaörs város területén a haszonállatok (sertés, juh, kecske, ló, nyúl, baromfik, stb.) tartását az állattartónak be kell jelenteniük a Polgármesteri Hivatalnál. Fontos tudnivalókat találnak az érintettek a Hivatal felhívásában:

 

 

Tisztelt Budaörsi Állattartók!

Felhívom a figyelmüket, hogy Budaörs Város területén a haszonállatok (sertés, juh, kecske, ló, nyúl, baromfik, stb.) tartását az állattartónak be kell jelentenie a Budaörsi Polgármesteri Hivatalnál (Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az állattartásról szóló 59/2004. (X.20.) ÖK rendelete 6/B. § (1) és (2) bekezdése).

A bejelentőlap kitölthető elektronikus úton (www.budaors.hu), vagy beszerezhető a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (2040 Budaörs, Szabadság út 134.).

A bejelentőlap beküldhető ügyfélkapun keresztül és postán, vagy leadható Budaörs Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán hivatali időben.

Az adatszolgáltatási kötelezettség folyamatos.

Aki adatszolgáltatási kötelezettségének nem tesz eleget 100.000 Ft-ig terjedő közigazgatási bírsággal sújtható. (Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének a közösségi együttélés alapvető szabályairól, valamint ezek megszegésének jogkövetkezményeiről szóló 12/2013.(IV.15.) ÖK rendelete)

Budaörs Város Jegyzője

(Forrás: budaors.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.