Keresse a postaládákban a Budaörsi Infó áprilisi számát és nyerjen!

A Budaörsi Infó áprilisi nyomtatott verzióját a napokban már megtalálják a postaládáikban, amelyben aktuális helyi problémákkal foglalkozunk. Többek között ismertetjük a Farkas Bertalannal készített exkluzív interjúnkat; beszámolunk a Lakótelepi Bolhapiac első rendezvényéről és az “Ádámok és Évák Ünnepéről” is, melyet a Budaörsi Játékszínben tekinthettek meg az érdeklődők. Mák Éva könnyű, tavaszi receptje adhat ötletet a “húsvétolásban” megfáradt háziasszonyoknak. A Kőheggyel kapcsolatos fejleményekről is tájékoztatjuk olvasóinkat, valamint a közeledő allergiaszezonnal is foglalkozunk.  

 

 

Farkas Bertalannal a százhalombattai “Matrica” Múzeumban készítettünk interjút, ahol az egykori űrhajós űrrepülésének 33. évfordulójára rendezték meg “Az űrkutatás múltja, jelene, jövője” című kiállítást. Szerkesztőségünket a technikai és tudományos kérdéseken felül az űrélmény emberi oldala foglalkoztatta.

Mák Éva a húsvéti nagy eszem-iszom után egy könnyű halas-zöldséges receptet kínál: papírhüvelyben sült pisztráng édesköménnyel, grillezett juhtúrós zöldségkörettel. Mák Évát kérdezhetik az olvasók a Budaörsi Infó Online  “Gasztronavigátor” című rovatában, a cikkekhez való hozzászólással.

A Budaörsi Infó szerkesztősége részletes beszámolót készített a Lakótelepi Bolhapiac rendezvényéről, ahol Szanka Lászlóval, a Budaörsi Lakótelepért Egyesület elnökével is beszélgettünk. A Szanka Lászlóval készített teljes interjúnkat online oldalunkon találják meg az olvasóink.

Az áprilisi nyomtatott verzióban olvashatnak a színházi világnap alkalmából megrendezett Ádámok és Évák Ünnepéről” is, melynek helyszínéül a Budaörsi Játékszín szolgált. A programban sok fiatal tehetség mérhette össze színpadi kvalitását.

A Kőhegy és környékére vonatkozó rendelettervezet kapcsán is újabb információkat olvashatnak a mostani nyomtatott számunkban. Az üggyel kapcsolatban április 9-én szerkesztőségünkhöz Wittinghoff Tamás polgármester levele is megérkezett, melyet itt tekinthetnek meg.

Szerkesztőségünk beszámol a budaörsi Kika áruházban tartott idei első családi hétvégéről, amely a gasztronómia jegyében zajlott. A bámulatos ételköltemények között különböző kategóriákban indulhattak a versenyzők, s mindben győztest is választott a zsűri.

A közelgő allergiás időszakkal kapcsolatban is szeretnénk olvasóinkat hasznos tanácsokkal ellátni, ezért részletesen foglalkozunk majd a későbbiekben is a tünetek kezelésével és a megszüntetésével kapcsolatos hatékony módszerekkel. Munkánkat dr. Pintér Judit allergológus is segíti.

Újabb rejtvényjátékkal is jelentkeztünk! A keresztrejtvény helyes megfejtését beküldők között kisorsolunk egy igen értékes és hasznos könyvet: Grétsy László Nyelvi játékaink nagykönyvét!

 

Budaörsi Infó szerkesztősége

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.