A novemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2022. november 18. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második és harmadik oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésről és a közmeghallgatásról találnak bővebb információt. Ez volt az első olyan közmeghallgatás Budaörsön ahol az új rendszer szerint volt lehetősége felszólalni a budaörsieknek.

 

 

ujsag5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

ujsag4

 

A hatodik oldalon egy rendkívüli fotókiállításról olvashatnak, ami a nők elleni erőszak elleni világnapon mutatnak be.

 

 

ujsag3

 

A hetedik oldalon A pszichológus segít sorozatunk tovább folytatódik. Novemberben a kapunyitási pánikról készítettünk interjút.

 

 

ujsag2

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján puliszkát mustáros csirkemájjal. (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

ujsag1

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2022-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

ujsagok

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.