Oktatási kerekasztal beszélgetés a budaörsi Városházán

(Budaörs, 2022. november 18. – Budaörsi Infó) Első alkalommal 2022. november 24-én, csütörtökön, 16:00 órakor oktatási kerekasztal beszélgetést tartanak a budaörsi Városházán.

 

 

Ki ne értene egyet azzal a kijelentéssel, hogy a magyar oktatás, a magyar iskolák, az óvodai nevelés komoly reformra szorul? – teszik fel a kérdést a rendezvény kezdeményezői, akik budaörsi oktatással foglalkozó szakemberek, civilek, állampolgárok.

A találkozások célja, hogy konstruktív javaslatok segítségével előremutató megoldásoknak tudjanak hangot adni úgy, hogy minden érintettnek lehetőséget biztosítanak a felszólalásra.

A szervezők felhívásukban hangot adnak annak a meggyőződésünknek, hogy időszerű, és nagyon indokolt lenne, ha az iskolák, óvodák minden szereplőjének képviselői összeülnének, hogy kezdődhessen végre párbeszéd arról, hogy ki mit vár a XXI. százai magyar oktatástól, neveléstől.

 

Várják az oktatási kerekasztal megbeszélésekre minden budaörsi intézmény vezetőjét és a dolgozóinak, a szülőknek, a diákoknak és a fenntartónak a delegált képviselőjét.

 

„Adjunk hangot a megoldásoknak együtt, mert az oktatás közös ügy!

Az üléseken megfigyelőként vesznek részt oktatási 9 pont megalkotóinak delegáltjai is.

Az oktatási kerekasztal megbeszélésről felvételek készülnek, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen kezdeményezésünk.” – írják a szervezők.

 

A delegáltak ide kattintva, az űrlap kitöltésével tudnak jelentkezni.

 

A jelentkezés jóváhagyását követően visszaigazoló e-mailt küldenek ki az események résztvevőinek.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.