Labdarúgó NB II – Döntetlent játszott idegenben a Budaörs

(Budaörs, 2021. szeptember 27. – Budaörsi Infó) – A Budaörs gól nélküli döntetlent játszott a Doroggal a labdarúgó NB II vasárnapi, kilencedik fordulójában Tatabányán.

 

A Budaörs kispadján dorogi döntetlennel mutatkozott be a csütörtökön kinevezett új vezetőedző, Gabala Krisztián.

Nosztalgikus érzésekkel érkezhettek a budaörsiek Tatabányára a Grosics Gyula Stadionba, ami évekig szolgált ‘ideiglenes’ hazai pályának.

A BSC négy és fél évnyi kényszerű tatabányai albérlet után a nyáron költözhetett haza, a helyét pedig éppen a mostani ellenfél Dorog vette át; most náluk újítják fel a stadiont. Ráadásuk az új edző első budaörsi bajnokija volt ez, aki éppen Dorogról indult.

Az iramra és a küzdeni akarásra nem lehetett panasz, de a kreativitás hiányzott a játékból. A gól nélküli döntetlennel idegenben elért ponttal a budaörsiek lehetnek elégedettebbek.

 

 

Gabala Krisztián első értékelése:

Egy nagyon nehéz találkozón vagyunk túl, mert a bajnokság egyik legszervezettebb csapatával találkoztunk. Nem volt látványos futball, de nem is erre törekedtünk, hanem arra, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Úgy gondolom, hogy elégedettek lehetünk, ezen a meccsen elindítottunk valamit, ami alapja lehet a jövőnek.

 

 

GABALA_KRISZTIAN_bsc_budaors_2021szept26_uj_edzo2

 

 

DOROGI FC–BUDAÖRS 0–0


Tatabánya
, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. Vezette: Barna Gábor (Kiss Balázs, Máyer Gábor)

DOROG: Tulipán – Kárász (Nyíri, 45.), Dlusztus, Izing, Papp M. – Csillag D. (Szerencsi, 59.), Lénárt – Girsik (Lőrincz, 70.), Hajdú R. (Pálinkás, 70.), Szedlár – Szabó L. (Barna, 70.). Vezetőedző: Fenyvesi László

BUDAÖRS: Tóth G. – Tóth K., Gyurácz, Fényes, Kapronczai – Sajbán M., Zsidai, Molnár Cs. (Petneházi, 90+1.) – Halmai Á. (Vankó, 80.), Halácsi (Horváth R., 53.), Winkler. Vezetőedző: Gabala Krisztián

 


Fenyvesi László
: Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben voltak lehetőségeink, de azokat sajnos nem tudtuk kihasználni. Összességében igazságosnak tartom a pontosztozkodást.

 

Gabala Krisztián: Jelen helyzetünkben nagyon értékes pontot szereztünk. Ezen a mérkőzésen olyan stabilitást mutattunk, amelyre építhetünk a továbbiakban. Bár még nagyon messze a bajnokság vége, azt megígérem, hogy a jövőben játékkal is megtöltjük majd a kilencven percet.

 

 

Merkantil Bank Liga NB II, 9. forduló:

WKW ETO FC Győr-Vasas FC 3-1 (0-0)
Budafoki MTE-Szombathelyi Haladás 0-2 (0-1)
Békéscsaba 1912 Előre-Diósgyőri VTK 2-2 (1-0)
Pécsi MFC-BFC Siófok 0-1 (0-0)
Szolnoki MÁV FC-Kecskeméti TE Hufbau 2-2 (1-0)
Tiszakécskei LC-Szentlőrinc 1-2 (1-0)
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Soroksár SC 2-0 (0-0)
Nyíregyháza Spartacus FC-Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-0)
Dorogi FC-Budaörsi SC 0-0
III. Kerületi TVE-FC Ajka 2-4 (0-2)

 

 

Az élcsoport:

1. Haladás 21 pont,

2. Kecskemét 18 (18-10),

3. Nyíregyháza 18 (20-13)  

16. Budaörs 7

 

 

(Budaörsi Infó / Fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.