Március 4-ig 44 budaörsi áldozata volt a koronavírus-járványnak

(Budaörs, 2021. május 29. – Budaörsi Infó) A K-Monitor egy civil szervezet, amely olyan politikai, gazdasági és társadalmi környezetet megteremtéséért dolgozik, ahol az állampolgárok elutasítják, a hatóságok pedig hatékonyan feltárják és szankcionálják a korrupciót. Közösségi oldalukon 2021. május 28-án arról számoltak be, hogy február végén kérték ki, ás 90 nap után kapták meg azokat az adatokat, amelyek megmutatják: a járvány kezdetétől pontosan egy év alatt, 2021. ⚠️MÁRCIUS 4-IG⚠️ hányan hunytak el a COVID-járványban az egyes településeken Magyarországon.

 

 

A tájékoztatásuk szerint a géppel olvashatatlan, szkennelt válaszbanMüller Cecília NNK-ja” arról számol be a három hónappal ezelőtt aktuális adatok alapján, hogy a harmadik hullám felíveléséig 1990 település szenvedett emberveszteséget Magyarországon, összesen 15.659 honfitársunk hunyt el.

„Azóta ennek sajnos majdnem a duplájánál tartunk. A most – óriási lemaradással – közölt adatokból eddig egyedül a budapesti halálozási számok voltak lekövethetőek a hivatalos oldalon (ezúttal kerületenkénti adatokat nem kaptunk), a települési bontást a járvány kezdete óta nem közöltek – sokszor még az önkormányzatokkal sem” – írta  közösségi oldalán a K-Monitor.

Budaörsön az adatok szerint 44 áldozata volt március 4-ig a járványnak.

 

A 2021. március 4-én aktuális településenkénti halálozási adatokat ide kattintva tudják megnézni.

 

 

koronavirusadatok

 

 

Az NNK által küldött teljes dokumentumot ide kattintva lehet megnézni!

 

Ezek az első települések a listán:

Budapesten 2850,
Miskolcon 324,
Debrecenben 246,
Szegeden 226,
Nyíregyházán 221,
Kecskeméten 204,
Pécsen 176,
Győrben 164,
Kaposváron 142,
Szombathelyen 137

Budaörs 44

 

 

(Budaörsi Infó / K-monitor, Telex)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.