Május 27-én nem lesz gáz Budaörsön és Törökbálinton

(Budaörs, 2021. május 16. – Budaörsi Infó) Az FGSZ Földgázszállító Zrt. a szállító vezetékeken karbantartási munkát, a gázellátást biztosító vezetékrendszeren üzembehelyezési munkát végez, ezért Budakeszi, Budaörs és Törökbálint településeken, valamint Biatorbágy Tópark lakópark területén május 27-én 7 és 20 óra között szünetel a gázszolgáltatás.

 

Mint az Törökbálint honlapján olvasható, a szolgáltató a szállító vezetékeken karbantartási munkálatokat, ezzel együtt az érintett települések gázellátását biztosító vezetékrendszeren üzembehelyezési munkálatokat végez, ezért:


Budakeszi, Budaörs és Törökbálint településeken, valamint Biatorbágy Tópark lakópark településrészen 2021. május 27-én 7.00-tól 20.00-ig szüneteltetik a gázszolgáltatást.


 

Kiemelték, a jelzett időtartam alatti gázszünet Budaörsön az összes felhasználót érinti, a többi területen a 20 köbméter/óra alatti felhasználók ellátását folyamatosan biztosítják.

A szolgáltató azt kéri, a gázszünet idejére ne adjanak ki bontási engedélyt a közterületen végzett munkákhoz, amely azért lényeges, mert a gázvezeték megsértése a leállás ideje alatt nem érzékelhető, ez a gáz visszaadásakor veszélyhelyzetet és problémákat okozhat.

 

(Budaörsi Infó / Forrás: erdmost.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.