Polgármesteri köszöntő az idősek világnapján

(Budaörs, 2020. október 1. – Budaörsi Infó) Idén elmaradt az idősek világnapján megszokott ünnepi rendezvény, ezért Wittinghoff Tamás polgármester ez úton köszönti a budaörsi időseket.

 

 

Wittinghoff Tamás köszöntője: 

Legszebb hagyományainkat is felülírja a mostani járványhelyzet. A budaörsi idősek évtizedek óta megszokhatták, hogy október elsején, az idősek világnapján a Jókai Mór Művelődési Központban ünnepélyes keretek között köszöntjük őket.

Idén, mivel a vírus éppen az idősebbekre a legveszélyesebb, semmikép nem akartuk az ünnepeltek egészségét kockáztatni, és a rendezvényt lemondtuk. A köszöntés azonban természetesen nem maradhat el!

 

 

idosekvilagnapja17 (15)

Szeretettel köszöntöm tehát ez úton Önöket, és legelső sorban mindenkinek azt kívánom az idősek világnapján, hogy vészeljék át erőben, egészségben a járványidőszakot.

A biztonsági intézkedések betartása sok lemondással jár az idősek számára is. Se kulturális intézményekbe, se a megszokott közösségeikbe nem járhatnak. Bízom benne, hogy szűkebb családja mindenkinek megadja nemcsak a fizikai, de az érzelmi biztonságot is.

Természetesen továbbra is fordulhatnak az önkormányzathoz, akár a legkisebb nehézségeikkel is. Mindenben igyekszünk segíteni. Szociális és egészségügyi rendszerünk felkészülten várja a hozzájuk fordulókat, készen áll, hogy bármikor segítséget nyújtson Önöknek.

Bízom benne, hogy rövidesen túljutunk ezen a nehéz időszakon, és bepótolhatjuk azokat a kimaradt alkalmakat, amikor találkozhatunk egymással, és együtt ünnepelhetünk.

Addig is, kérem, tartsák be a járványügyi szabályokat, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.