Választási különszám – 7. vk: Stift Nándor képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 8. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

7. választókörzet:

Stift Nándor

– Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

stift_nandor2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Választókörzetemben, de a városban is kevés embernek kell bemutatkoznom, hiszen évtizedek óta vagyok tanár és képviselő. Negyven éve tanítok a Herman iskolában, és szervezem nem csak az iskolai, de városi méretekben is a helyi sportéletet. Úgy is mondhatnám, hogy nekem a sport szívügyem. A Budaörsi Diáksport Egyesület Kosárlabda Szakosztályának alapítója és edzője vagyok a mai napig. 1998-tól lettem önkormányzati képviselő a 7. számú választókerületben, jelenleg a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság elnöki tisztjét is betöltöm.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Sokat szeretnék még tenni a választókörzetemért. A Budaörs Fejlődéséért Egyesületben olyan ütőképes, sokféle kompetenciával rendelkező csapat állt össze, amely garancia arra, hogy a fejlődés folytatódjon, és jusson elegendő forrás a következő ciklusban is a körzetembe. Ezért döntöttem úgy, hogy ismét elindulok a választáson.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

A lakótelepen a legégetőbb feladat a fűtésrendszer teljes felújítása, amely sok ezer embert érint. Folytatni kell a parkoló építéseket és a járdaprogramot, valamint az épületek körüli parkok, zöldfelületek felújítását. Fontos célomnak tekintem a Lévai utcai Közösségi Ház felújítását, valamint az Ifjúság és a Patkó utcában található két nagy játszótér rendbetételét.

Az élet úgy hozta, hogy már a választás utánra csúszik át a választókörzet legjelentősebb beruházásának, a buszvégállomás átépítésének befejezése.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Számomra a legfontosabbnak tartott értékek: nyitottság az emberek felé, kitartás, lelkiismeretes, alapos és ki- tartó munka.

 

Miért szavazzanak Önre?

Nagyon fontosnak tartom a tapasztalatot, a jártasságot a különböző beruházások végigvitelében, az önkormányzat és a polgármesteri hivatal működésének ismeretét. Ezek kellenek ugyanis ahhoz, hogy az ember hatékonyan tudja képviselni és megoldani a választókörzetének problémáit. Ezért érdemes rám szavazni.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.