Választási különszám – 3. vk: Albeker László képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 4. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

3. választókörzet:

Albeker László

– Gazdakör –
képviselőjelölt

 

albekerlaszlo

 

Kérjük, néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Apai ágon régi budaörsi család sarja vagyok. Helyben tanultam az érettségiig, majd szakmát tanultam. Mű- szerészként kezdtem, végül tisztviselőként mentem nyugdíjba. Az MDF tagja voltam, de a belső harcok miatt kiléptem. Egy ciklusig a szociális bizottság külsős tagja voltam. Három gyermekem van, három unokám és egy volt feleségem.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

A Gazdakör tevékenységével, céljaival egyetértek. A felelős gazdálkodás egyúttal természetvédelem is, nem irányul a Föld kizsákmányolása. Mint természetjáró, túrázó értékelem ezt a hozzáállást.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

A Farkasréti úton a megnövekedett forgalom miatt szükséges fekvőrendőr kihelyezése.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A jelszó: az élhető környezet. Szeretném, ha Budaörs megmaradna kisléptékű, nagyrészt családi házas, kertes településnek. Sajnos, az átmenő forgalom megnövekedése szennyezi a levegőt és növeli a balesetveszélyt, és nem csak a főúton.

 

Miért szavazzanak Önre?
Nem vagyok semmilyen párt tagja, sem vállalkozásban nem vagyok érdekelt. Elfogulatlanul, a valós értékek mellett tudok dönteni. A Gazdapiac látogatottsága is mutatja, hogy szervezetünk képviselete az önkormányzatban szükséges.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.