Választási különszám – 3. vk: Császár Margit képviselőjelölt (Független)

(Budaörs, 2019. október 4. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

3. választókörzet:

Császár Margit

– Független –
képviselőjelölt

 

csaszarmargit

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Császár Margit vagyok, Budaörsön születtem, a háború után, ahonnan a családom születésemet követően hamar elköltözött, majd az ezredforduló táján jöttünk vissza. Két felnőtt gyerekem és egy unokám van. Üzemgazdászi végzettséggel, gazdasági területen dolgoztam 2002-ig, azóta nyugdíjas vagyok. Néhány éve önkéntesként dolgozok a Budaörsi Állatmenhelyen, ahol nagyon sok – számomra új – dologgal ismerkedtem meg, az így összegyűjtött tapasztalatokat szeretném hasznosítani.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

A mi városunkban a gyepmesteri teendőket állatvédő egyesület látja el, ami igen előremutató megoldás, de sok szervezési kérdést, munkát kíván, ugyanis a gyepmester, ha nem jelentkezik az állat gazdája a befogást követően 15 nap elteltével, rendelkezik az állat elaltatásáról, a menhely viszont új gazdát keres. A budaörsi menhely létrehozását magánszemélyek kezdeményezték, és a város segített létrehozni: biztosította a telepet, támogatást.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Mára sok minden megváltozott: óriási lett az érdeklődés az állatok és a telep iránt, valóságos kiránduló helyé vált. Azonban az infrastruktúra elmaradott: a telephez vezető rossz földútnak még neve sincs, nincs vezetékes víz, csatorna, gáz, mindezt élőmunkával kell pótolni, ami jelenleg hiánycikk.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Szükség van egy új, korszerű, költségkímélő, napenergiát hasznosító (télen fűt, nyáron hűt) menhelyre, tanösvénnyel együtt, ahol a gyerekek, akik szintén feljárnak a telepre látogatni, közösségi szolgálatot teljesíteni, közelebb kerülhetnének a természethez, a felelős állattartás- hoz. A megvalósításhoz pályázatokat, lakossági összefogás igénybevételét lehetségesnek tartom.

 

Miért szavazzanak Önre?

Fő célkitűzésemnek tekintem, a meglévő természeti értékeink: erdők, fák, vizek, jó levegő (az átmenő forgalom csökkentése szükséges) meg- óvását és azt, hogy az adottságokkal a város lakóinak érdekében élni kell.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.