A Budaörsi Infó Választási Különszáma a napokban kerül a postaládákba!

(Budaörs, 2019. szeptember 30. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó szeptemberben rendkívüli hónapot zárt. A helyi önkormányzati választásokra való tekintettel ebben a hónapban két lapszámmal jelentkeztünk, és már készül a választások előtt megjelenő harmadik újságunk is (az októberi szám), ami október 12-e előtt megjelenik.

 

 

Választási Különszámunkban minden budaörsi képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

Ezért a szolgáltatásért az interjúalanyoknak nem kellett fizetniük! Az országosan egyedülálló kiadvány megjelenését Budaörs Önkormányzata is támogatta. Aki szeretett volna, az még hirdethetett pluszban különszámunkban. Néhányan éltek is ezzel a lehetőséggel.

 

 

valasztasikulonszam2019 (4)

 

Választási Különszámunkban a két polgármesterjelölt és a 34 képviselőjelölt bemutatkozását olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

A jelöltekkel készült anyagokat hamarosan megtalálják itt a Budaörsi Infó Online-on is. Keressenek rá az Önöket érdeklő induló nevére vagy választókörzetük számára!

 

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 

valasztasikulonszam2019 (1)

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.