Labdarúgó NB II – Veszített idegenben a Budaörs

(Budaörs, 2019. február 25. – Budaörsi Infó) – Hazai sikerét komoly sikerként könyvelheti el a Balmazújváros, hiszen az élmezőnyben található Budaörsöt tudta legyőzni a labdarúgó NB II 25. fordulójában.

 

 

Berki István korai találata megadta a mérkőzés alaphangját, a vendéglátók játékosának még az első félidő közepe előtt sikerült dupláznia – igaz, nem volt nehéz dolga, mert másodszorra az üres kapuba kellett betalálnia. Sajbán Máté találatával nem sokkal később szépített a Budaörs, de a második félidőben hiába támadott sokat, a Balmazújvárosnak sikerült megőriznie az előnyét a lefújásig. A hajdúsági együttes fellépett a 16. helyre, míg a Budaörs visszacsúszott az ötödik pozícióba – írta az összecsapásról a nemzetisport.hu.

 

BALMAZÚJVÁROS–BUDAÖRSI SC 2–1 (2–1)

Balmazújváros, 300 néző. Vezette: Berényi Tamás (Márkus Péter, Máyer Gábor)

BALMAZÚJVÁROS: Szécsi G. – Kovács N., Papucsek, Bora, Király Á. – Patvaros – Kóródi, Domokos, Erdei (Szabó B., 52.) – Berki (Fekete Á. 54.), Óvári (Ternován, 62.). Vezetőedző: Toni Golem

BUDAÖRS: Demjén – Kékesi (Fejős, a szünetben), Tányéros Á., Fényes – Menyhárt (Marques-Airosa, 75.), Tóth K., Stieber A., Medgyes Sz., Czvitkovics (Lengyel B., 30.) – Sajbán Máté, Sajbán Miklós. Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerző: Berki (1–0) a 4., Berki (2–0) a 19., Sajbán Máté (2–1) a 27. percben

 


Toni Golem:
Elégedett vagyok, megvan a második hazai győzelmünk is, ehhez elengedhetetlen volt, hogy a játékosok azt tegyék, amit egész héten gyakoroltunk. Haladnunk kell tovább ezen az úton!

 

Bognár György: Ellenfelünk az első félidőben nagyon jól futballozott, megérdemelten vezetett. Mi csak mezőnyfölényt harcoltunk ki, minőségben nem játszottunk jól. Összességében megérdemelten nyert a Balmazújváros. 

 

 

Merkantil Bank Liga NB II, 25. forduló:

Kaposvári Rákóczi FC-Zalaegerszeg 1-0 (1-0)
Békéscsaba 1912 Előre-Vasas FC 2-1 (1-1)
Budafoki MTE-Aqvital FC Csákvár 2-2 (0-1)
WKW ETO FC Győr-BFC Siófok 1-0 (0-0)
Nyíregyháza Spartacus FC-BSS Monor 2-1 (2-0)
Ceglédi VSE-Duna Aszfalt Tiszakécske 1-1 (0-0)
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Budaörsi SC 2-1 (2-1)
Vác FC-Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)
Dorogi FC-Kazincbarcika 1-2 (1-1)
Soroksár SC-Gyirmót FC 4-2 (2-0)

Az állás:

1. Gyirmót 50 pont, 2. ZTE 50, 3. Kaposvár 50  … 5. Budaörs 42
(Pontazonosság esetén a győzelmek száma rangsorol.)

 

(Budaörsi Infó / fotó: BSC)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.