Temetők parkolóira specializálódott

A budaörsi nyomozók ismét egy gépkocsi feltörőt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Ottó 46 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. november 19-én 09 óra 45 perc és 10 óra közötti időben egy piliscsabai köztemető parkolójában álló gépjármű jobb első ablakát betörte és egy kézitáskát tulajdonított el a benne lévő személyes okiratokkal, bankkártyával és mobiltelefonnal.

Továbbá a 46 éves fővárosi férfi 2016. november 21-én 15 óra 30 perc és 16 óra közötti időben az egyik budaörsi köztemető parkolójában álló személygépkocsi jobb hátsó ablakát betörte és a hátsó ülést előrehajtva a csomagtartóból eltulajdonított egy táskát a benne lévő pénztárcával, a sértett nevére kiállított okiratokkal és készpénzzel együtt. Ugyanitt, ugyanekkor egy másik gépjármű jobb hátsó pillangó ablakát is betörte, de ebből az autóból nem tulajdonított el semmit és végül elhagyta a helyszínt.

A budaörsi nyomozók a begyűjtött információk alapján 2016. november 22-én a délelőtti órákban B. Ottót budapesti tartózkodási helyén elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Az illetékes bíróság 2016. november 24-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A büntetőeljárást ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

n3761149

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.