Cipőt és ruhákat lopott

A budaörsi rendőrök egy 62 éves vértesboglári nőt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Erzsébet 62 éves vértesboglári lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. november 27-én a kora délutáni órákban egy biatorbágyi bevásárlóközpont egyik üzletben magához vett egy pár cipőt. A kiválasztott termékről – a nála lévő fogóval – a próbafülkében eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a cipőt egy alufóliával kibélelt táskába rejtette, majd az üzletből kisétált.

Ezután átment egy másik ruházati üzletbe, ahol különböző árucikkeket választott ki, amelyeket bevitt a próbafülkébe. A nő két nadrágon lévő áruvédelmi eszközt fóliával csomagolt be, hogy ne jelezzenek, amikor az üzletből kiviszi azokat.

A többi terméket visszatette a polcra, majd a nadrágok kifizetése nélkül távozni készült, de a cselekményeit a bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották.

M. Erzsébetet a járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított bíróság elé állítását.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.