Elindul a zöldjárat március közepétől

(Budaörs, 2016. március 2. – Budaörsi Infó) 2016. március 14-től, hétfőtől indul a BTG zöldjárata, amely a tél beálltáig folyamatosan szállítja el – a szemétszállítási napokon (esetleg egy nappal később) – a tavaszi munkák során keletkező gallyakat, nyesedékeket, valamint a nyári és őszi időszakra jellemző fűkaszálékot és faleveleket.

 

 

Az egész évre szóló, zöldhulladék gyűjtésére rendszeresített, 10 db ingyenes zöld zsákot a BTH központi irodájában lehet átvenni ügyfélfogadási időben, amennyiben ezt még nem tették meg a szelektív kuka átvételekor.

Akinek 3 hónapot meghaladó díjtartozása van a társaság felé, annak ingyenes zöldzsákokat nem biztosítanak, illetve a szomszéd vagy ismerős számára zsákot csak meghatalmazás ellenében adnak ki.

Többlet zöldhulladék esetén van lehetőség zöld zsákot vásárolni a BTG ügyfélszolgálatán, illetve a budaörsi CBA Áruházban.

Továbbá elszállítják még az ingatlan elé kihelyezett ágakat, gallyakat, ami alkalmanként maximum 1 m3 lehet. Rendezett formában összekötegelve kérik elhelyezni.

 

(Budaörsi Infó/BTG)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.