Az alpolgármester lobbizásra kérte Csenger-Zalán Zsoltot Budaörs érdekében

(Budaörs, 2016. február 23. – Budaörsi Infó) 2016. február 19-én Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselővel egyeztetettek a választókörzetéhez tartozó települések vezetői, tudhattuk meg Budaörs alpolgármesterének közösségi oldaláról.

 

 

Kálóczi Imre alpolgármester ismerősei közösségi oldalán már többször olvashattak olyan közérdekű információkat, amelyek hivatalos munkájáról szólnak. Legutóbb Csenger-Zalán Zsolttal, a térség fideszes parlamenti képviselőjével zajlott egyeztetésről számolt be:

“A megbeszélésen képviselő Úr beszámolt az általa elvégzett munkákról, valamint számos aktuális kérdésben tájékoztatta a megjelent polgármestereket.

Szó volt többek között az új hulladéktörvényről, az 1956-os emlékév eseményeiről, valamint a jövőre bevezetni tervezett egységes önkormányzati informatikai rendszerekről is.

Megkértem képviselő Urat, hogy segítsen lobbizni azokban a budaörsi ügyekben, amelyekhez elengedhetetlen a kormány, valamely állami vállalat, vagy hivatal közreműködése, ugyanakkor nagy igény van rá városunkban.

Csenger-Zalán Zsolt egyetértett az általam felvetett problémákkal és megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy

– a budaörsi vasútállomáson az utasoknak ne a síneken bukdácsolva kelljen átmenni a kamaraerdőben lévő munkahelyükre, 

– a budaörsi főút lassan elengedhetetlen felújítása megvalósulhasson (néhány helyen tönkrement a kopóréteg, állandó a „kátyúveszély”)

– a legnagyobb városi lámpás csomópontban (a Metro áruháznál lévő, Törökbálint-Biatorbágy-Budakeszi-Budaörs irányából közlekedő autósokat érintő) körforgalom épülhessen,

– a Budakeszit Budaörssel összekötő úton a Würth Kft és a Budaörsi Ipari Park bejáratánál egy körforgalom épülhessen, ezzel is csökkentve a balesetveszélyt.

Ezen beruházások alapvetően nem Budaörs feladatai lennének, azonban ahogy eddig is, úgy ezekben az esetekben is hajlandó a város anyagi áldozatokat is hozni, hogy az itt élők, dolgozók minél biztonságosabban, és kényelmesebben közlekedhessenek!”

 

egyzetetes_csenger_zalan_zsolttal2

 

(Forrás: Kálóczi Imre FB, Fotó: Csenger-Zalán Zsolt)

 

A találkozóról más forrásból szerkesztőségünk nem kapott hivatalos információt, sajtóközleményt.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.