Pályázat hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó intézményeknek

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara alapítványa (AmCham Alapítvány) országos pályázatot hirdet Mi leszek, ha 25 leszek? címmel hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó intézmények számára.

 

A pályázaton Magyarországon bejegyzett civil szervezetek, alapítványok és egyesületek vehetnek részt. A jelentkezéseket postai úton, az Amerikai Kereskedelmi Kamara címén (1051 Budapest, Szent István tér 11.) várják július 31-ig – közölte az alapítvány.

Minden szervezet csak egy programmal pályázhat az egészséges életmódra nevelés, a gyerekek oktatása vagy a tehetséggondozás témakörökben. Az alapítvány előnyben részesíti azokat a programokat, amelyek nagy létszámú gyermekcsoportokhoz szólnak, hosszú távúak, környezetbarát megoldásokat valósítanának meg és a hátrányos helyzetű 18 év alatti gyermekcsoportokon segítenének.

A pályázati munkának tartalmaznia kell az ötletpályázatot, a közösségi tervezési folyamatot, valamint a feltételrendszert és költségvetést.

A felhívást az AmCham Alapítvány alakulásának 25. évfordulója alkalmából hirdeti meg. Célja, hogy olyan gyermekintézményeket – és példaértékű projekteket – támogasson, amelyek a nehéz körülmények ellenére is képesek hosszú távon gondolkodni, összefogni és motiválni egy kisebb-nagyobb közösséget, valamint munkájukkal, ötleteikkel és kitartásukkal hozzájárulni egy program, beruházás sikeréhez, elindulásához. A rendelkezésre álló keretösszeg 10 millió forint.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.