A júniusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2014. június 06. – Budaörs Infó) Eltelt egy hónap, és mi is lehetne erre meggyőzőbb bizonyíték, mint az, hogy a postaládájukban ismét ott van a Budaörsi Infó. Cikkek, fotók, beszámolók, programajánlók és nagycsaládos logisztika. Keressenek, szeressenek minket. 

Címlapunkon egy rövid összefoglalót olvashatnak a Budaörsi Infóról, hogy aki eddig még nem ismerte, most már biztosan tudja, hogy kik is vagyunk valójában.

junius_budaorsi_info3

A közelgő választások miatt úgy döntöttünk, hogy nyitott szerkesztőséget hirdetünk a budaörsiek számára, hogy megfordítsuk a megszokást és most ne a képviselők értékeljék a munkájukat, hanem azok az emberek, akiket valóban érint az általuk végzett munka. Ennek részleteiről hamarosan bővebben is olvashatnak portálunkon.

junius_budaorsi_info9

A havi megszokott receptünk Mák Évától most egy zsályás csirkemáj grillezett zöldségekkel. Ilyen melegben kinek van kedve órákat a tűzhely előtt állni. Az általa kínált recept gyorsan elkészíthető, és még a gyomrot sem terheli meg túlságosan.

Olvashatnak az EP-választás budaörsi eredményeiről és a budaörsi küldöttség Bretzfeldbe való látogatásáról is szerezhetnek információkat.

Képes oldalunkon a Szélrózsa Fesztivált, a Budaörs Fesztivált és a bretzfeldi utazást nézhetik meg képekben.

junius_budaorsi_info8

A tűzoltóság mellett már a mentők is bejelentkeznek az állandó témáink közé, és a továbbiakban már róluk is olvashatnak nálunk rendszeresen. Június 14-én rendezik meg a Kéklámpás Napot, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

junius_budaorsi_info7

A Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság újdonságával is megismerkedhetnek. A következő megvalósításra váró tervük, hogy őshonos barackfákat telepítsenek a Frankhegyre.

A Szélrózsa Fesztiválon résztvevő tánccsoportok vezetőivel készült interjúkból olvashatnak még részleteket. A teljes interjúkat keressék hírportálunkon.

Megtudhatják riportunkból, hogy hogyan lehet öt gyereket nevelni úgy, hogy a szülők és a gyerekek is boldogok legyenek. A nagycsaládos logisztika és egy stabil párkapcsolat a megoldás a megkérdezett család szerint.

junius_budaorsi_info6

Újságunk hátlapján pedig egy új feltörekvő tehetséget mutatunk be, aki textilszobrászattal foglalkozik.

Különlegesnek ígérkező Vasarely kiállítást hirdet Százhalombattán a “Matrica” Múzeum. Érdemes lesz ellátogatni hozzájuk!

junius_budaorsi_info5

Tartsanak velünk, keressenek, szeressenek minket!

junius_budaorsi_info

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.