A budaörsi kutyás téma cikkünk nyomán az RTL Klub esti Híradójában (Képgaléria)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs – 2014. április 04., Budaörsi Infó) Nemrégiben beszámoltunk Önöknek arról a sajnálatos esetről, miszerint Budaörsön, a Liliom utca végében lévő Nap-hegyi parkerdőben, lakossági bejelentést követően, mérgezett és szögekkel teletűzdelt zsömléket találtunk. Ezt a hírünket olvasva felkeresett minket az RTL Klub Híradójának stábja, és a mai napon a szerkesztőségünkbe, Budaörsre látogattak, és a Budaörsi Infó munkatársával együtt mentek ki a helyszínre riportot készíteni.

 

Az esti RTL-Híradóban megtekinthetik a budaörsi hírt, ami a kereskedelmi adó segítségével ezáltal országos ismertséget is nyer, és talán így, ha nem is kerül meg az elkövető, de ezek után talán majd kétszer meggondolja, hogy próbálkozzon-e újra.

Korábbi cikkünket a témában ide kattintva olvashatják.

 

naphegyi_parkerdo9

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.