Budaörsi kutyások figyelem! – Méreggel átitatott és szöges zsömlék a kirándulóhelyen

(Budaörs, 2014. április 2. – Budaörsi Infó) Két-három héttel ezelőtt felkereste a Budaörsi Infót egy helyi lakos, mert kutyasétáltatás közben szögekkel tűzdelt zsömlét talált az egyik közkedvelt kirándulóhelyen. Ismét kilátogattunk a helyszínre és szomorúan láttuk, hogy sajnos a helyzet nem javult, csupán az elkövető “kreativitása”, és most szögek helyett valamilyen vegyszert, feltehetően valamilyen mérget fecskendezett a zsömlékbe, és azokat dobálta szét. 

Egy Liliom utcai lakossal mentünk ki a helyszínre, és alig két három perces keresés után találtuk meg a szétdobált zsömléket.

vegyszereszomle2

“Egy hónappal ezelőtt szöges zsömlékkel találkoztam amikor a kutyámat sétáltattam. Nagyon megijedtem, mert akár helyben is megehette volna, mert vannak olyan kutyák, akik azonnal behabzsolják ha találnak valamit.  A következő héten pedig zsíros kenyerek voltak kidobálva valami ismeretlen anyaggal bekenve.” – mondta el az egyik kutyás gazdi.

zsomle

Két héttel ezelőtti képek

A fenti képen látható zsömléket találták a helyszínen néhány hete, most pedig a vegyszeres, feltehetően méreggel átitatott zsömlék hevertek szanaszét.

Megkérnénk a budaörsieket, hogy amennyiben ezen a pihenőhelyen kívánnak kutyás sétáltatni, akkor csak fokozott figyelemmel tegyék, és ne engedjék szabadon a kutyákat, mert könnyen meglehet a baj.

Hogy vajon miért tesz ilyet valaki nem értjük, mert ezen a területen még csak kóbor kutyák sincsenek, akiktől félteni kellene bármit is.

Ha bárki további információval tudna szolgálni az ügyben, kérjük írjon vagy hívjon minket.

A Budaörsi Rendőrkapitányság felé kedden megtörtént a hivatalos feljelentés ez ügyben, és reméljük, hogy sikerül kézre keríteni az elkövetőt, vagy hogy legalább megszűnik a probléma.

 

park1

A helyszín, ahol a zsömléket találtuk

 

liliom_utca_budaors_zsemles_cikk

(Budaörsi Infó)

facebook:

1 Komment

  1. […] – Budaörsi Infó) Április elején számoltunk be először a Liliom utca végében lévő Nap-hegyi parkerdőben talált szöges és mérgezett zsömlékről. Az ügy kapcsán az RTL Klub és készített interjút, aminek hatására cikkünk többmilliós […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.