Fidesz: a gazdagok kormányát Mesterházy Attila szövetségesei alkották

A Fidesz szerint a gazdagok kormányát Mesterházy Attila szövetségesei alkották, élükön Gyurcsány Ferenccel, az egyik leggazdagabb magyarral – közölte a Fidesz kedd este az MTI-vel.

 

A kormánypárt ezt arra reagálva írta közleményében, hogy Mesterházy Attila baloldali miniszterelnök-jelölt a gazdagok kormányának nevezte Orbán Viktor kabinetjét egy budapesti fórumon. Azt mondta, a szocialista kormány alatt 470 ezer család kapott gázár-kompenzációt, nekik – mivel ezt megszüntették – most a háromszori rezsicsökkentés után is többet kell fizetniük a gázért, mint korábban.

A Fidesz szerint azonban a baloldali miniszterelnök-jelölt és szövetségesei alkották a gazdagok kormányát Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal, a “paksi atomerőművön korábban 7 milliárdot kaszáló Józsa Istvánnal és az immár öt titkos bankszámlával lebukott Simon Gáborral”.

Hozzátették: közben a családokat sorozatos megszorítássokkal sújtották, tizenötször emelték a rezsit, emelték az adókat, csökkentették a fizetéseket és a nyugdíjakat.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.