Útravaló túlélőknek – a naptáras januári Budaörsi Infó a postaládákban

Új év, új lendület, de van ami állandó, még pedig az, hogy a postaládájukban minden hónapban megtalálhatják a budaörsiek szórakoztató és tényközlő újságját a Budaörsi Infót. A 2014-es évben is tartsanak velünk és tudják meg tőlünk a várost érintő ügyek fejleményeit, fejlesztéseit és aktualitásait.

 

Ehavi újságunk különlegessége, hogy mint minden évben eddig, most is tartogat egy kis meglepetést az olvasók számára. Egy ajándék naptárat találnak a lap belsejében. Azt ajánljuk,  hogy tűzzenek ki maguk elé kis célokat, és szabjanak határidőket a teljesítésükre. Ezeket a dátumokat tüntessék fel a naptáron, és valósítsák meg álmaikat, elképzeléseiket. A leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik, ezt tartsák szem előtt.

budaorsi_info_januar2

 

A januári Budaörsi Infóban Mák Éva habkönnyű húsgombóc receptjével indítottuk az évet. Kicsit munkaigényes az elkészítése, de higgyék el megéri a fáradozást. A célok eléréséhez energia kell, amit ebből a finomságból biztos sikerül beszerezni.

A gasztronómiai utazást követően „ünnepi” statisztikát olvashatnak rögtön a második oldalon, amiben az ünnepek alatt történt káreseteket és bűncselekményeket összegeztük a Budaörsi Rendőrkapitányság és a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület segítségével.

A sokak által kedvelt képes oldalunkon az elmúlt hónap eseményeit eleveníthetik fel. Betlehem-építő verseny, Budaörsi Advent, és a budaörsi Nagy Alkotói Pályázat díjkiosztójának képei kaptak helyet a harmadik oldalon.

A januári számban Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének évértékelőjét is megtalálhatják. Az alábbi linken megtekinthető a vele készült teljes interjú: http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2013/12/30/evertekelo-wittinghoff-tamas-az-en-eletem-osszenott-a-telepulessel/

A 2013-as év végén felkértük a képviselő-testület tagjait, hogy értékeljék az elmúlt évek munkáját és vázolják számunkra, hogy milyen elképzeléseik vannak a jövővel kapcsolatban. Internetes portálunkon megtekinthetik a képviselőkkel készített teljes interjúkat és videóriportokat is.

Ebben az évben is ígérjük, hogy arra törekszünk, hogy hitelesen tájékoztassuk Önöket, és kivegyük a részünket a város kulturális fejlődését tekintve is.

Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánunk minden kedves olvasónknak.

budaorsi_info_januar

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.