Rendőrségi hírek – Kábítószer, sikkasztás, verekedés

A Budaörsi Rendőrkapitányság aktuális híreit gyűjtöttük össze.

 

 

 

Kábítószer az albérlőnél

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Barnabás 25 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a pilisvörösvári járőrök 2013. november 22-én Pilisvörösváron egy hétvégi házban elfogták, majd előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, mivel a főbérlő kábítószer gyanús anyagot talált nála. A drog gyorsteszt pozitív eredményt mutatott kábítószer használatra.

A 25 éves férfit gyanúsítottként hallgatták a ki a nyomozók.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság folytatja le.

 

 

Sikkasztott a pénztáros

Hozzátartozóival játszott össze.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Bence 19 éves, K. István 37 éves, és K. Márta 53 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi hozzátartozóival összejátszva 2013. november 16-án 17 óra körüli időben és november 23-án 18 óra körüli időben egy áruház pénztárosaként különféle ruházati cikkeket és élelmiszereket indokolatlanul sztornózott, valamint az áru egy részét blokkolás nélkül átemelte a berendezés fölött, majd azokat társainak átadta.

K. István és K. Márta ezután az áruval távozni akart az üzletből, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai 2013. november 23-án felfigyeltek rájuk és értesítették a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök a két férfit és a nőt elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént.

 

 

Verekedés Törökbálinton

Ököllel ütötte meg a sértettet.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Carol 30 éves törökbálinti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. november 24-én 3 óra körüli időben egy törökbálinti söröző előtti útszakaszon előzetes szóváltást követően a sértettet ököllel arcon ütötte, melynek következtében a sértett orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

A rendőrök F. Carolt a helyszínen elfogták, majd előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.