Szolgálaton kívüli budaörsi rendőr segítségével fogták el a parkolói tolvajokat

A budaörsi rendőrök három férfit vettek őrizetbe, akik több áruház parkolójában követtek el lopásokat. 

 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Károly 34 éves és B. Norbert 31 éves székesfehérvári, valamint J. József 24 éves velencei lakos ellen.

 

Egy szolgálaton kívüli budaörsi rendőr kért erősítést a kollégáitól 2013. november 7-én 16 óra körüli időben, mivel az egyik bevásárlóközpont parkolójában felfigyelt egy olyan, gyanúsan közlekedő gépjárműre, amelynek rendszáma már több alkalommal felmerült az áruházi parkolókban elkövetett lopásokkal kapcsolatosan.

 

A járőr követni kezdte a személygépkocsit és értesítette a történtekről kollégáit. A személygépkocsit és az abban utazó három férfit a rendőrök az M7-es autópályán ellenőrzés alá vonták. Az autót átvizsgálták, melynek során több, más nevére szóló bankkártyát, különféle okmányokat és pénztárcát találtak. A lefoglalt tárgyak között volt többek között annak a sértettnek a pénztárcája is, aki 2013. november 7-én, a délutáni órákban tett feljelentést a rendőrségen a sérelmére elkövetett lopás miatt.

 

A három férfit a rendőrök elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelésére.

 

A további eljárást ellenük – őrizetbe vételük mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.