Még féltve őrzi titkait a budaörsi új 1-es Posta

(Budaörs – 2013. május 14., Budaörsi Infó) A sokak által várt Budaörs új 1-es számú postájának a megnyitása a Szabadság úton megtörtént, a régi Templom téri intézmény bezárt.

 

 

Először jártunk a posta új épületében a Szabadság úton. Még nagyon új mindenkinek minden, ügyfél és postás is keresi a helyét. Kupaktanácsot tartanak a dolgozók, mindenki tesz-vesz, rendezkedik, miközben a kiszolgálásnak is működnie kell.

Az ajtóban biztonsági ember tépi a sorszámokat és eligazít. Az ügyfelek is még bizonytalanul keresgélnek, tanulják az új rendet!

A kiszolgálás gyorsaságára nem lehet egy szavunk se, a csekkünket olyan gyorsan fizethettük be, hogy nem is maradt időnk nézelődni.

Gondoltuk, hogy eligazításképpen, segítségül olvasóinknak, készítünk pár fotót. Hát ez nem sikerült maradéktalanul, mert útunkat állta a posta embere, hogy: “Nem lehet a postán fotózni”. Kérdeztük, hogy, miért!? Felvilágosított: “semmilyen intézményben nem lehet fotózni!”

Kértük a csekk befizetésekor a hölgyet, hogy a posta vezetőjével beszélnénk egy percet a fotózás miatt. Telefonon fel is hívta, de csak annyit közölt, hogy fotózni nem lehet!

Azért nekünk sikerült egy fotót készíteni. Kíváncsiak vagyunk most a modern “kütyük” érájában hogyan fognak érvényt szerezni annak, hogy senki ne fotózzon az új postán.

A budaörsi 1-es posta 2013. 05.13-tól új helyszínen (Szabadság út 74.) várja ügyfeleit.

A posta nyitvatartási rendje az új épületben is változatlan maradt: hétfő-péntek 08:00–18:00, szombaton és vasárnap zárva.

“Az ügyfeleink kényelmét szolgálja, hogy az épület mögött parkolókat alakítottunk ki, illetve a gyorsabb ügyintézés érdekében ügyfélhívó rendszert építettünk ki” – mondta el korábban szerkesztőségünknek Apáti-Tóth Kata a Magyar Posta Zrt szóvivője.

Reméljük, magas színvonalú szolgáltatásban lesz részük olvasóinknak a posta új épületében. Olyan gyorsban, hogy ne legyen idejük se nézelődni, se fotózni, mert így tovább őrízheti titkait a posta.

(A)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.