Családi tragédia Üllőn – Egy 74 éves férfi lőtt, az indíték ismeretlen

Emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás amiatt, hogy a 74 éves S. Ferenc hétfő este Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, az ő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett. A családi tragédia okát vizsgálják – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

 

 

Beluzsárné Belicza Andrea a kevéssel este hat óra előtt történt esettel kapcsolatban elmondta, hogy a lövések következtében S. Ferenc 64 éves élettársa, a 41 éves fia és a lövöldöző a helyszínen meghalt. A nő édesanyját kórházba vitték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, a történtek hátteréről még nincs bővebb információ – tette hozzá a szóvivő.

Több hírforrás arról számolt be, hogy a lövöldözés az Árvácska utca és a Liliom utca sarkán kezdődött, a tettes állítólag a nyílt utcán nyitott tüzet.

A mentők sajtóügyeletese nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, hogy a sérült asszony életveszélyes állapotban van, helikopterrel vitték Budapestre, a baleseti intézetbe. A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.