Kézis lányaink sikere a szezonzárón, budaörsi helyezések a duatlon sprint ob-n

Fölényes győzelmet aratott női kézilabdacsapatunk a FTC II-Zugló elleni utolsó hazai mérkőzésen. A sprinttávú duatlon országos bajnokságot szombaton Kaszón Vanek Ákos (Budaörsi TK) második, Tóth Tamás (Budaörsi TK) pedig harmadik lett.

 

 

A szezonzárón a szépszámú közönség előtt sokáig kiegyenlített párharcot hozott a találkozó, a fordulás után azonban összeszedték magukat a lányok és fokozatosan növelték előnyüket.

A második félidő közepétől egyre másra születtek a szebbnél-szebb gólok, a különbség pedig egyre csak nőtt a csapatok között. A kapuban Andrási Brigittát Megyesi Ildikó váltotta, aki rutinjával sokat hozzátett a győzelemhez. A mérkőzés legjobbjának pedig Szabó Anikót választották, aki kimagaslóan teljesített egykori csapata, a Ferencváros ellen.

Eközben a Rinyamenti KC, azaz a Nagyatád egy góllal legyőzte nagy riválisunkat, a Szekszárdot a bajnokságban, így az utolsó fordulóban, Győrben egy pontszerzéssel bebiztosíthatjuk a bajnoki címet!

Mihály Attila: “A második félidei védekezésünk minőségének javulásával a magunk javára fordítottuk ezt a nagyon fontos mérkőzést, és megérdemelten nyertünk. Nagyon komoly csapatmunkát kaptam a játékosaimtól, ezért egy jó csapatot egy még jobb együttes győzött le, amihez ezúton is gratulálok a lányoknak!”

Eredmény:

Budaörs-Érdi VSE II. – FTC II-Zugló 31-25 (17-17)
Időpont: 2013. április 28., vasárnap 17:00
Helyszín: Városi Sportcsarnok (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

 

 

Két helyezés a duatlon sprint ob-n Budaörsnek

A nőknél Kovács Zsófia, a férfiaknál Király István nyerte az 5 kilométer futásból, 20 kilométer kerékpározásból és újabb 2,5 kilométer futásból álló sprinttávú duatlon országos bajnokságot szombaton Kaszón.

Eredmények:

férfiak:
1. Király István (Mogyi Baja Pécs) 52:24 perc
2. Vanek Ákos (Budaörsi TK) 52:38
3. Tóth Tamás (Budaörsi TK) 52:46

nők:
1. Kovács Zsófia (Agria KTK) 1:00:37 óra
2. Laluska Zsuzsa (ELTE-BEAC) 1:01:01
3. Forró Zsófia (Kaposvári AC) 1:01:22

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.