A Lakótelepi Bolhapiac április 27-én jelentkezik újra

(Budaörs – 2013. április 24., Budaörsi Infó) A Budaörsi Lakótelepért Egyesület (BLE) áprilisban ismét megszervezi a Lakótelepi Bolhapiacot. A rendezvényt márciushoz hasonlóan, a hónap utolsó szombati napján, 2013. április 27. reggel 9:00 órától délután 13:00 óráig tartják a lakótelepi Közösségi Házban.

 

 

A lakótelepi Közösségi Ház (2040 Budaörs, Lévai utca 34.) ad újra helyet a másodjára jelentkező Lakótelepi Bolhapiacnak, melynek első rendezvényéről szerkesztőségünk képekkel illusztrált beszámolót készített.

Szanka László, a Budaörsi Lakótelepért Egyesület elnökének közleményében olvasható, hogy: “Bízunk benne, hogy ebben a hónapban az előző alkalomhoz hasonló sikert ér el a Lakótelepi Bolhapiac, és kézzel fogható segítséget jelent majd mind az eladói oldalon, mind pedig a vásárlói oldalon résztvevő lakosok számára.”

A rendezvény az árusok számára is ingyenes, asztalpénzt nem kérnek tőlük a szervezők, hogy ezzel is segítsék “a sokszor éppen a nehéz helyzetük miatt árusító szerepbe kerülő lakosokat.”

Ebben a hónapban is dísztárgyakkal, ruhadarabokkal, játékokkal, elektronikai eszközökkel, háztartási eszközökkel, szerszámokkal, számos hasznos dologgal várják az érdeklődőket.

Néhány kép kedvcsinálónak a március 30-án (Húsvét szombaton) megszervezett Lakótelepi Bolhapiacról:

A fiúk régi kincseket és tankmodelleket árultak

A lányok pedig hajgumikat és gyöngyből készült nyakláncokat

Szerkesztőink által megvásárolt eszközök, melyek összesen 1000 forintba kerültek

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.