Bringára fel! – VII. Budaörsi Kerékpáros Felvonulás

Április 26-án (péntek) 18 órakor kerékpárosok gyülekeznek majd Budaörsön a Városháza parkolójában a VII. Budaörsi Kerékpáros Felvonulás alkalmából. A 12 kilométeres távon körülbelül 110 méteres szintkülönbséggel birkóznak majd meg a bringások. Az útvonal könnyű terepen vezet végig, ezért az egészen kicsik jelentkezését is várják a szervezők.

 

 

A kerékpáros felvonulást a Fillari Team Budaörs Mountain Bike Sportegyesület szervezi, Facebook oldalukon további hasznos információkra tehetünk szert a programmal kapcsolatban.

A budaörsi bringások a Városháza (2040 Budaörs, Szabadság út 134.) parkolójából indulnak április 26-án 18 órakor.

A már hagyománynak számító Budaörsi Kerékpáros Felvonulást szervező Fillari Team Budaörs mindenkit szeretettel vár péntek délután 18 órakor a budaörsi Városháza parkolójában. Innen közösen indulnak el, hogy körbebiciklizzék a várost, ami mintegy 12 kilométeres távot jelent.

A már jól ismert felvonuláson ezúttal is részt vesznek budaörsi civil szervezetek, így a Budaörsi Szabadidő és Versenysport Egyesület tradicionális kínai oroszlántánccal nyitja majd meg a rendezvényt, a Buda-környéki Látássérültek pedig tandem kerékpáron bicikliznek és a már évek óta megszokott masszírozással várják a bringásokat. Ebben az évben csatlakoznak a Nyim-i Lovas- és Kutyás Terápiás Egyesület trénerei és kutyusaik az eseményhez.

„A rendezvény célja a kerékpározás népszerűsítése és a kerékpárosokra való figyelem felhívása, valamint nem utolsó sorban a városban működő, különböző egyesületeket megismertetése a budaörsi lakossággal” – hangsúlyozza László Dávid az esemény szervezője.

Kicsik, nagyok, fiúk, lányok – mindenki készítse a kerékpárját! Pénteken Kerékpáros Felvonulás Budaörsön a Fillari Team Budaörs Mountain Bike Sportegyesület szervezésében! Az útvonalat ebben az évben is a Budaörsi Rendőrkapitányság biztosítja.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.