“Budaörsi anziksz” – Molnár-Göb Zoltán kiállítása Budaörsön

Molnár-Göb Zoltán “Budaörsi anziksz” című kiállítását 2013. április 19-én tekinthetjük meg a Jókai Mór Művelődési Központ kiállítótermében. A megnyitón Grósz András történész mond köszöntőt.

 

 

A budaörsi festőművész 1987-ben belsőépítészként diplomázott az egykori Iparművészeti Főiskolán. A társművészetek között is szívesen kalandozott, hiszen saját bevallása szerint: “Belsőépítészeti munkáimmal párhuzamosan és folyamatosan műveltem néhány társművészetet is, amelyek értését , művelését  mindig fontosnak tartottam ahhoz hogy az ember belsőépítészeti és összművészeti látásmódja minél teljesebb legyen.” A festészet, a grafika és az ólomüveg-tervezés mellett a szobrászat és a kerámia is foglalkoztatja a neves művészt.

A budaörsi Kálvária-domb stációinak egyes állomásait is Molnár-Göb Zoltán ólomüvegképei díszítik, amelyek este kivilágítva is csodálatosan mutatnak.

Molnár-Göb Zoltán kiállítását április 19-én 18 órakor nyitják meg a Jókai Mór Művelődési Központban. (2040 Budaörs, Szabadság út 26.)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.