Football Factor Kelet-Nyugat Kupa – Focizd be magad a Focifesztiválra!

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű, labdarúgást népszerűsítő esemény, a FociFesztivál. A Kelet-Nyugat Kupa tavaly debütált a FociFesztivál keretein belül, a nagy érdeklődés okán pedig idén már országszerte hat selejtezővel készülnek a szervezők.

 

 

Budapesten, Győrben, Pécsen, Debrecenben és Szegeden nyílik rá lehetőség, hogy a csapatok benevezzenek a Football Factor Kelet-Nyugat Kupa döntőjére, melynek idén is a FociFesztivál ad otthont. A fináléba kerülő 24 csapat tagjai díjmentesen léphetnek be a 2013. szeptember 7-én rendezendő FociFesztiválra.

Donáth Máté, a Sportreakció Kft. operatív igazgatója által szerkesztőségünknek megküldött tájékoztatójában olvasható, hogy miben rejlik az esemény egyedisége: “ez az első olyan országos amatőr kupa, ahol a két országrész egymás ellen méri össze erejét. Ez az első olyan torna, ahol kiderülhet, hogy Magyarország keleti vagy nyugati oldalán bánnak jobban a labdával. Ez az első olyan amatőr labdarúgó torna, melyet online folyamatosan nyomon követhetnek majd képpel és hanggal a UStream segítségével. A III. Pest-Buda Non-Stop Sportfesztiválon (április 27.) indul az első selejtezővel a rendezvénysorozat, majd Debrecen, Győr, Szeged és Pécs érintésével ér vissza a fővárosba, ahol a szeptember 7-én esedékes III. FociFesztivál keretein belül kerül sor a döntőre.”

Egyedülálló kezdeményezésként a UStream élőadást sugároz majd a selejtezők helyszínéről, az eseményt interneten követő több ezer néző zsűrizheti online szavazataival, hogy kié volt a Football Factor Kelet-Nyugat Kupa legszebb gólja.

A selejtezők eredményeit több weboldal is közli majd, de a Grundfoci valósidejű eredménykövetést tesz lehetővé a www.grundfoci.hu weboldalon, ahol a csapatok regisztrálhatnak az eseményre.

További részleteket olvashatnak a Football Factor Kelet-Nyugat Kupa honlapjára (www.keletnyugatkupa.hu), illetve a Football Factor weboldalán (www.footballfactor.hu).

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.