Szöget lőtt a saját fejébe, de nem hitte el

Szöget lőtt a fejébe véletlenül egy építőipari munkás az Egyesült Államokban, de nem vette “észre”, azt hitte csak megvágta kicsit a fejbőrét a szögbelövő pisztollyal.

A szög elég jókora, 7,6 centi hosszú. A lövés olyan erővel lökte a férfi koponyájába, hogy egészen agya közepéig hatolt, azaz a szög feje nem állt meg a koponyacsonton kívül. Dante Autullo – így hívják az önszögelőt – csak másfél nap múlva ment orvoshoz fejfájás és émelygés okán. Röntgenfelvétel készült koponyájáról, és amikor az orvos megmutatva a felvételt közölte vele, hogy szög van az agyában, Autullo azt hitte, tréfálnak vele.

“Az orvosviccek gyűjteményéből szedte ezt?” – kérdezte, mire az orvos azt felelte, hogy ezt fejből tudja. “Az önéből.”    Azonnal másik kórházba száguldottak Autullóval és megműtötték – sikerrel. Az operáció két órán át tartott, lyukat kellett fúrni a koponyafalba a szög kihúzásához.

 

A férfi minden tagját tudja mozgatni, beszéde normális, mindenre emlékszik – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Enhanced by Zemanta

Comments Closed