Torontói tenisztorna – Arn villámgyőzelme után a 2. fordulóban kiesett

Arn Gréta két sima játszmában nyert a cseh Klara Zakopalova ellen a 2,05 millió dollár összdíjazású, keménypályás torontói női tenisztorna hétfői nyitófordulójában.

Az összecsapás a viadal honlapja szerint mindössze 56 percig tartott. Az első játszmában 2:2-ig haladt együtt a két játékos, ekkor Arn megtörte Zakopalova ellenállását és valósággal lesöpörte a pályáról.

A magyar teniszező a következő körben a 11. helyen kiemelt német Andrea Petkovic és a szabadkártyás kanadai Eugenie Bouchard párharcának győztesével találkozik.

[pullquote]

FRISS

Arn Gréta két szoros játszmában kikapott a 11. helyen rangsorolt német Andrea Petkovictól a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában.

Eredmények, 2. forduló (a 16 közé jutásért):
Petkovic (német)-ARN 6:4, 7:5

[/pullquote]

 

“A kvalifikációból jutottam a főtáblára, már játszottam két meccset, jól belejöttem a játékba, míg az ellenfelem csak nemrég érkezett, nem szokta meg a pályát, a környezetet” – mondta az MTI érdeklődésére Arn Gréta. “Jól érzem magam, a sérülésem teljesen elmúlt, várom a következő meccset. Nem lesz könnyű, mert Andrea a mezőny egyik legfittebb résztvevője. Eddig még nem játszottunk egymás ellen, csak edzettünk.”

Eredmények, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
——————————————–
Voszkobojeva (kazah)-Bartoli (francia, 9.) 6:3, 6:3
Safarova (cseh)-Hercog (szlovén) 6:3, 4:6, 6:3

korábban:
ARN GRÉTA-Zakopalova (cseh) 6:3, 6:1
Stosur (ausztrál, 10.)-Morita (japán) 4:6, 6:2, 6:3
Petrova (orosz)-Gajdosova (ausztrál) 6:1, 6:2

Comments Closed