BL: Messi duplája döntötte el a brutális El Clásicót

A Real Madrid hazai környezetben 2-0-ás vereséget szenvedett az ősi rivális FC Barcelonától a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, szerdai mérkőzésén.

Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés: Real Madrid (spanyol)-FC Barcelona (spanyol) 0-2 (0-0), gólszerző: Messi (76., 87.). A visszavágóra jövő kedden kerül sor a Camp Nou Stadionban.

Rendkívül indulatos, helyenként durva futballt hozott az első félidő. A Barcelona szokásához híven eldugta a labdát és Villa, valamint Xavi révén két nagy helyzetet is elpuskázott. Ezzel a szemben a Real – egy távoli Ronaldo lövést leszámítva – kapura veszélytelen volt. A félidőben kisebb csetepaté alakult ki, Pintót, a vendégek cserekapusát pedig kiállították a kispadról.

A fordulást követően még inkább eldurvult az összecsapás, a 61. percben Wolfgang Stark játékvezető egyből piros lappal kiállította a Dani Alvest letalpaló Pepét, ezt követően pedig a reklamáló José Mourinho vezetőedzőt a lelátóra küldte.

A 76. percben góllá érett a Barca mezőnyfölénye, a csereként beálló Afellay adott gólpasszt Messinek. Három perccel a lefújás előtt második gólját is megszerezte az argentin aranylabdás, fantasztikus szólót követően gurított Casillas mellett a kapuba.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.