Meghökkentő bejelentés: szülői örömök elé néznek Gábor Zsazsáék

Megdöbbentő bejelentéssel rukkolt elő Gábor Zsazsa férje: a 67 éves Frederic Von Anhalt herceg a TMZ.com celebportálnak megerősítette: reményei szerint a 94 éves Zsazsával hamarosan szülői örömök elé néznek, egy béranya segítségével.

Von Anhalt elmondta: a héten egy Beverly Hills-i termékenységi klinikán eltárolták hímivarsejtjeit. Mivel Zsazsa petesejtjei kora miatt nem alkalmasak megtermékenyítésre, így egy petesejtdonor és egy béranya segítségével születik majd gyermekük, de a herceg szerint a baba ettől még száz százalékosan az övé és Gábor Zsazsáé lesz majd. Mint kifejtette, sokakat megbotránkoztató döntésével felesége régi álmát szeretné valóra váltani.

“A feleségemnek mindig is az volt a vágya, hogy közös gyermekünk szülessen. Nagyon boldog lesz, ha megtudja, hogy véghezviszem a tervünket, még akkor is, ha nem az ő petesejtjeit használjuk fel. Nagyon izgatott vagyok, remélem, hogy Zsazsa még egy darabig köztünk marad. Azt akarom, hogy lássa a kisbabánkat és megfoghassa a kezét. 95 évesen újra anya lesz” – mondta Frederic Von Anhalt, akinek meghökkentő bejelentése egészen biztosan kiveri majd a biztosítékot Gábor Zsazsa egyetlen gyermekénél, a 64 éves Franceska Hiltonnál. Hilton ugyanis már hetekkel ezelőtt úgy nyilatkozott, mélyen felháborítja az a cirkusz, amit Von Anhalt kreál betegeskedő, agyvérzésen és amputáción átesett édesanyja körül. (hirado.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.