Végleg kirúgták Charlie Sheent A két pasi meg egy kicsi produkcióból

A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy megszűntette Charlie Sheen színész szerződését.

A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy megszűntette Charlie Sheen színész szerződését. A sorozat forgatását februárban függesztették fel, miután Sheen több sértő megjegyzést tett a médiában Chuck Lorre producerre, aki egyben a sorozat egyik ötletgazdája is. A színész azóta egy sor, a legenyhébb megítélés szerint is indiszponált nyilatkozatot tett. Sheen azt állította, hogy “tiszta”, miután januárban kábítószer-elvonókúrán volt.

A Warner Bros. Television szóvivője hétfőn kijelentette, hogy A két pasi meg egy kicsi jövőjével kapcsolatban egyelőre nem született döntés.

Charlie Sheen most felmondott szerződése eredetileg a 2012-es televíziós idény végéig tartott volna. Leslie Moonves, a CBS vezérigazgatója egy múlt heti befektetői konferencián még reményét fejezte ki, hogy a színész visszatér a sorozatba.

Sheent azonban nem kell attól félteni, hogy betevő nélkül marad. A viharos életű színész ugyanis – a Toyotához, a Hyatthez és Microsofthoz hasonló üzleti nagyágyúknak a közösségi médiában való megjelenését intéző, Los Angeles-i Ad.ly cég segítségével – március 1-jén feljelentkezett a Twitterre, ahol máris több, mint 2 millió követője van. Ez minden idők legnagyobb növekedése a mikroblog-szolgáltató fennállása óta.

Sheen profilján a gyakornoki lehetőségeket kínáló Intersnships.com máris megjelentette az első hirdetést, amelynek tarifájáról csak annyit lehet tudni, hogy a legmagasabb az Ad.ly történetében.

A színész emellett Sheen’s Korner címmel interneten sugárzott talk show-t indított, amelyet szintén sokan néznek.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.