Választás 2024 – Bemutatkoztak a budaörsi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjei

(Budaörs, 2024. április 18. – Budaörsi Infó) A Fidesz-KDNP budaörsi polgármester-, és képviselő-jelöltjei bemutatkozó kampányindító sajtótájékoztatót tartottak 2024. április 17-én Budaörsön, a Templom téren.

 

 

Czuczor Gergely elnök, a budaörsi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő- és polgármester-jelöltje bemutatta a jelölteket a sajtótájékoztatón, és röviden ismertette a programjukat.

 

„Ébresztő Budaörs! Budaörs fejlődése megrekedt! 

Tíz évvel ezelőtti világunkhoz képest a fáradtság, a lendületvesztés érezhető Budaörsön. Adóinkból a saját jövőnket felélve, óriási összeget költ pazarló módon Budaörs évről évre a saját üzemeltetésére.

Miközben bevételeink lehetővé tennék, máris számtalan, a budaörsiek által megfogalmazott jogos igény, panasz megoldatlan marad. 

Budaörsnek szüksége van igazi városközpontra, tartalmas időtöltésre lehetőséget kínáló sétálóutcára, élettel teli közösségi terekre, a várost behálózó kerékpárút hálózatra, megfelelő közvilágításra, jól megvilágított gyalogátkelőhelyekre, a 21. századi igényeket kiszolgáló piacra, több játszótérre, tisztább, zöldebb közterületekre, rendezett parkolásra, nagyobb közbiztonságra, az óváros történelmi szövetét és egységes arculatát megőrző építési szabályokra és erősebb szociális hálóra! Ébresztő Budaörs!”

 

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (14)

 

A Fidesz-KDNP budaörsi önkormányzati képviselő-jelöltjei saját bemutatkozásuk szerint:

 

 

1. számú választókörzet:

Szilágyi András Erdélyben, Barót városában született. Hosszú évek óta Budaörsön él, itt a helyi Székely Kör egyik alapító tagja, motorja. Hitvallása szerint rendkívül fontos számára a család, az egészséges nemzeti öntudat, a bölcsek tapasztalata és a minden bajra gyógyulást nyújtó közösség.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (10)

 

 

A 2. számú választókörzet jelöltje a KDNP politikusa:

Kovács Richárd tősgyökeres budaörsi, felmenői helyi őszibarack-termelők voltak. Jelenleg az építőiparban tevékenykedik vállalkozóként. Szenvedélye a műemléképületek, tárgyak megmentése, rendbetétele. Részt vett a helyi római katolikus templom felújításában, amelyet az egyik legnagyobb szakmai sikerének tart.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (9)

 

 

3. számú választókerület jelöltje, egyben polgármester-jelölt is:

Czuczor Gergely, születése óta, 1978 óta él Budaörsön. 25 éve aktívan részt vesz a város közéletében. Több cikluson át volt önkormányzati képviselő, ezért jól ismeri az itt élők problémáit, vágyait. Alapító igazgatóként, pedagógustársaival együtt hozták létre a budaörsi Szent Benedek Iskolát, ahol történelemtanárként dolgozik.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (14)

 

 

A 4-es választókerület jelöltje:

Löfler Dávid, aki fiatal kora ellenére már igazán rutinos politikusnak mondható. Előbb bizottsági tagként, majd 2014-től önkormányzati képviselőként vesz részt a városi döntéshozók munkájában. Dávid szerint az előttük álló időszak egyik legfontosabb feladata az, hogy megvédjék Budaörs szerethető és élhető kertvárosias jellegét.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (8)

 

 

Az 5-ös számú választókerület jelöltje:

Kapitány Gábor a helyi KDNP elnöke. Több mint 20 éve foglalkozik politikával, jelenleg is önkormányzati képviselőként tevékenykedik. Mint mondta, tapasztalatai megerősítették abban, hogy igazi közösségteremtő városvezetésre van szükség, nem olyanra, amely csak választásokkor  veszi figyelembe az itt élőket.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (7)

 

 

A 6-os választókerület jelöltje:

Luntz Péter egy igazi tősgyökeres budaörsi család sarja, évtizedek óta a turizmusban tevékenykedik, volt szállodaigazgató, jelenleg pedig szakértőként vesz részt turisztikai projektek kidolgozásában és létrehozásában. E tapasztalatait szeretné képviselőként is kamatoztatni, hiszen meggyőződése, hogy Budaörsből igazi turistaparadicsomot lehetne létrehozni.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (6)

 

 

A 7-es választókerület jelöltje:

Szüle Barnabás, aki mindössze 19 éves és jelenleg egyetemista. Fiatal, de nem tapasztalatlan, hiszen már évek óta részt vesz a budaörsi Fidelitas munkájában. Elmondása szerint szenvedélyesen szereti Budaörsöt és annak lakóit. Célja pedig az, hogy fiatalos lendületet hozzon választókerülete életébe.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (5)

 

 

A 8-as választókerület jelöltje:

Fotyékné Arbanász Edina, kétgyermekes családanya, védőnő és bölcsész diplomát szerzett, jelenleg az egészségügyben dolgozik. Elmondása szerint élete folyamán rengeteget tevékenykedett önkéntes segítőként, és az itt szerzett tapasztalatait szeretné magasabb szintre emelni önkormányzati képviselőként.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (4)

 

 

A 9-es választókerület jelöltje:

Mózes Gábor kertészeti vállalkozó. Mint mondta, hisz abban, minden kertben ott rejlik a csoda, csak a megfelelő ember kell hozzá. Úgy véli, Budaörs is a lehetőségek városa. Elsődleges célja, hogy környezetünk minél élhetőbb legyen hosszú távon, amellyel megalapozzuk gyermekeink, unokáink jövőjét, és boldog életét városunkban.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (3)

 

 

A 10-es választókerület jelöltje:

Keller-Deák Kristóf, a budaörsi Fidelitas elnöke, fiatal kora ellenére profi politikusnak mondható, történelem szakos alapdiplomája után a nemzetközi tanulmányok szakon szerzett mesterdiplomát. Mint mondta, kiemelt feladatnak tartja a a közösségteremtést a helyi fiatalok számára.

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (2)

 

 

A sajtótájékoztatón részt vett Illés Boglárka, a Fidelitas egykori elnöke, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára és támogatásáról biztosította Czuczor Gergelyt.

 

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (16)

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (15)

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (18)

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (22)

 

fidesz_kdnp_2024aprilis17_jeloltbemutato (20)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.