A Barack család sétálója vezet Budaörsön

(Budaörs, 2024. január 29. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ közösség egy különleges sétálót szeretne létrehozni Budaörsön, a diósdi, Dió Döme sétálójához, és a Sétálókönyvhöz csatlakozva. A TESCO Ön választ, mi segítünk pályázatán tovább is jutottak, így most már csak egy utolsó körös szavazás választja el a budaörsi projektet attól, hogy meg is valósulhasson! FEBRUÁR 11-IG LEHET MÉG SZAVAZNI!

 

 

A sétáló útvonalán Barack Pali és Barack Pál kalauzolja majd a városunkban túrázni vágyó fiatalokat, és régebb óta fiatalokat.

A projekt lényege, hogy a közösség kijelöl egy területet Budaörsön, ahol információs táblákat helyeznek el. A táblán egy QR kód segítségével meséket lehet hallgatni sétálás közben. Minden szusszanó egy új mesét rejt majd. A történetek időről-időre cserélődnek, így érdemes lesz újra és újra ellátogatni a helyszínekre.

TESCO Ön választ mi segítünk pályázatán tovább jutott ez a projekt, mint a legkreatívabb pályázat, és ha a legtöbb szavazatot kapja január 15-e és február 11-e között, akkor a megvalósítását is támogatni fogja az Áruház.

A szavazás félidőhöz érkezett, így azt már tudhatjuk, hogy Budaörsön, A Budaörsi NŐ közösség Barack család sétálója vezet, de nagyon szoros a verseny. 

A Barack sétáló 660 tallért gyűjtött Budaörsön, a második helyezett pedig 540-et. 

 


Ha szeretnék, hogy Budaörsnek is legyen mese sétálója, akkor nincs más dolgunk, mint hogy az Áruházban történő vásárláskor (11. kerület, 22. kerület, Budaörs, Törökbálint) kapott tallért, A Budaörsi NŐ közösség gyűjtőedényébe dobják, vagy juttassák el a közösségnek.


 

 

budaorsino_tescopalyazat

 

Szavazzanak önök is, hogy megismerhessük a Barack család budaörsi kalandjait.

 

 

Ha nem a kijelölt áruházakba járnak vásárolni, akkor úgy is tudják támogatni A Budaörsi NŐ közösség projektjét, ha neveznek a rajzpályázatukra!

 

 

Szerinted - 1

 

A feladat az elképzelt budaörsi Barack család tagjainak, vagy a család egészének megrajzolása. A technika szabadon választott, a méret A/4-es. 

A verseny 50 000 Ft összdíjazású, és különböző tárgyi nyeremények is várják a legkreatívabb pályázókat.

Az elkészült alkotásokat egy grafikus fogja digitalizálni, és a közösség egy mese sétáló létrehozásához fogja felhasználni a szereplőket.

Május utolsó hétvégéjén kerül átadásra Budaörs első sétálója. A sétáló a diósdi Dió Döme sétálójához csatlakozva jön létre.

Az első sétáló útvonalán Barack Pali fogja elkalauzolni a túrázókat.

 

 


 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

https://www.budaorsiinfo.hu/blog/2024/01/17/ki-az-a-barack-pali-es-mit-keres-budaorson/

https://www.budaorsiinfo.hu/blog/2024/01/24/szerinted-hogy-nez-ki-a-budaorsi-barack-csalad-palyazat/

 

 

(Budaörsi Infó)

 

Comments Closed